Een veilig gevoel

Bouwkundige beveiliging

Naast onze elektronische beveiligingssystemen beheersen wij ook alle ins en outs op het gebied van bouwkundige beveiliging. Want tot het totale beveiligingsplan behoren ook altijd preventieve en risicobeperkende maatregelen van bouwkundige en organisatorische aard, zoals deskundig gemonteerd hang- en sluitwerk, een goed sleutelbeheer en compartimentering van waardevolle zaken.

Nieuwbouw, in samenwerking met JP techniek

Bouwkundige maatregelen

Bouwkundige maatregelen zijn bedoeld om de poging tot indringen van woningen, terreinen en gebouwen zo moeilijk en onaantrekkelijk mogelijk te maken. Tevens kan men denken om compartimenten te vormen, voor opslag van speciale of waardevolle goederen, door bepaalde ruimtes bouwkundig zo te versterken dat de inbraak- en brandvertraging maximaal is. Het eigen pand is natuurlijk voorzien van ons topmodel buitenverlichting

Buitenverlichting

Ideaal werkterrein voor een inbreker is een object waar hij niet gezien of gestoord door voorbijgangers zijn slag kan slaan. Een goede buitenverlichting kan in zo'n geval preventief werken. U kunt daarbij kiezen tussen verlichting die automatisch aangaat als het donker wordt en verlichting die aangaat als iemand het object nadert (schrikverlichting). Het is belangrijk dat de inbreker het lichtpunt en de bekabeling niet kan uitschakelen of saboteren. Buitenverlichting heeft alleen zin indien anderen zicht hebben op de verlichte plek. Zo niet dan is deze verlichting juist erg handig voor de inbreker.

Wanneer u bij nieuwbouw of renovatie tijdig met JP techniek om de tafel gaat zitten, kan u dat kostbare aanpassingen besparen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan rolluiken, kluis(jes), brandkasten en inbraak- of brandwerende deuren. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar u beter vooraf rekening mee kunt houden.