Een veilig gevoel

Inbraakbeveiligingssystemen

De inbraakbeveiligingssystemen van JP techniek:

Standaard paneel

Wie heeft een inbraakbeveiligingssysteem nodig?

Wie iets bezit is voor een inbreker een aantrekkelijke prooi. En de kans om het volgende slachtoffer te worden in de criminaliteitsstatistieken, is voor u net zo groot als voor uw buurman. Al denken we daar liever anders over.
Enkele minuten zijn bovendien voldoende. Stelt u zich eens voor hoeveel een inbreker in 5 à 10 minuten uit uw huis of bedrijf zou kunnen stelen en aan schade zou kunnen aanrichten. En denk daarbij niet enkel aan de financiële waarde. Denk ook eens aan de werkelijke waarde die een dergelijk verlies voor u zou betekenen, afgezien van het beangstigende idee dat "er iemand in huis was".

Een andere, niet te verwaarlozen bedreiging is brand. Brand is niet kieskeurig. Brand verslindt alles, met inbegrip van mensenlevens. Een beveiligingssysteem kan geen inbraak of brand voorkomen, maar kan wel het verschil maken tussen leven en dood. Het zal u in staat stellen een brandend gebouw tijdig te verlaten en - door het ogenblikkelijk alarmeren van de hulpdiensten - tegelijkertijd het verlies aan bezittingen tot een minimum te beperken.

Beveiliging - uit en thuis

Met een beveiligingssysteem zet u een positieve stap in de richting van de bescherming van uw gezin en uw bezit tegen indringers en brand. Een beveiligingssysteem zorgt bovendien voor de noodzakelijke gemoedsrust voor u en uw gezin, waar u ook bent. `

Wij beveiligen op maat, niet in overdaad

Zo maar blindelings overal kostbare apparatuur plaatsen heeft nauwelijks zin. Wat u nodig heeft is kennis, ervaring en vooral de ogen van een vakkundig en betrouwbaar specialist op het gebied van beveiligen op maat. In sommige situaties hebt u zelfs meer profijt van een solide slot dan van een elektronisch beveiligingssysteem. Maar in de meeste gevallen is dit laatste wel zeer gewenst.